Vocler.hu | Randichat.hu | Randiparty.hu | Lesbirandiparty.hu | Gayrandiparty.hu | Szexrandiparty.hu
Központ Csoportok Videó Hirdetések Videochat Rajzoló Hang Fotó Blogok Fórumok Esemény Szavazás Cikkek
tunderke blogja / Besorolatlan / Bridget Jones naplója (2001)
Bridget Jones naplója (2001)
2009. június 4.2009. június 4. 3 hozzászólások Besorolatlan Besorolatlan
blog_7.jpg

"Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: mindig bedobom az előző napi bugyit a szennyeskosárba. Ugyanilyen fontos, hogy találjak egy kedves, érzékeny barátot, akivel járhatok, és hogy ezentúl az alábbiak közül egyikkel se alakítsak ki romantikus kötődést: alkoholistákkal, munkaholistákkal, viszonyfóbokkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel."

Bridget Jones az új évezred szingli életmódjának képviselőjeként tűnt fel a vásznon és óriási sikert aratott. Helen Fielding regényéből íródott a forgatókönyv, aki olvasta, tudja, hogy folyamatos mosolygásra, sőt nevetésre késztető Bridget története.

Regényben is, filmvásznon is a kedvenceim közé sorolom! Már a legelején, mikor azt  a bánatos szerelmes  dalt vonyítva a padlóra ájul, a hasamat kellett fogjam a nevetéstől. A tűzoltós jelenet meg aztán...

Nemrég olvastam egy filmkritikát, idézek: "...Előre kell bocsátanom, hogy olvastam Helen Fielding regényét, amelyből a film készült. Így aztán én tudom, hogy Bridget Jones az a fajta nő, akitől minden épelméjű férfit kirázna a hideg, és akit egészen biztosan semelyik nő sem kívánna legjobb barátnőjének. Akik csak a filmet látták, valószínűleg nem szembesültek ezzel a szomorú ténnyel.(...)"

Hogy én ezzel mennyire nem értek egyet! Legalábbis a végével, hogy nem kívánnék ilyen embert legjobb barátnőnek. Ugyan miért ne? Bridget hebehurgyasága vidító, jó, persze, nincs teljesen képben a csaj, de Bridget karakterének ezt a részét éppen hogy kiemelik a filmben is: hűséges a barátaihoz!

Én is voltam már hasonlóan szédült, elvarázsolt állapotban, mint Bridget, ahogy hasonlóan csöbörből vödörbe érzés volt hirtelen a szingliből szerelmes bolonddá változni :)

Igaz, én nem tévelyegtem egyszerre két pasi között :D

 

Mindenesetre mindenkinek ajánlom a Bridget Jones naplóját, akár elolvasásra, akár filmezésre, nálam benne van a Top10-ben!

Kulcsszó
Kulcsszó : szerelmes film bridget jones 
Hozzászolások
 • Sanyika84hozzászólt Sanyika84 5490 nappal ezelőtt
  0 pont    
  Én leginkább az Angyalok városát ajánlanám Meg Ryan-nel. Imádom azt a nőt. De azért ez is vicces.
 • hozzászólt Névtelen 4468 nappal ezelőtt
  0 pont    

  HELLO,(noraphilip01@hotmail.com)
  A nevem van elszalasztja Nóra láttam a profilodat ezen a honlapon, és elkezdte érdekelni téged, én is szeretném tudni, hogy minél több, és azt akarom tőled, hogy küldj e-mailt az én e-mail cím tehát én tud ad ön a képem neked tudni akit l am.Here van az email címem (noraphilip01@hotmail.com) hiszem, hogy tudunk mozogni here.I várom a leveleket.
  Válasz erre a hozzászólásra

Leírás
tunderke
Hozzászolás : 2
Hozzászolások : 4
Tündérke blogja szerelemről, életről
Kulcsszó
2 szerelmes (2)
1 vers (1)
1 jones (1)
1 bridget (1)
1 film (1)
Minden jog fenntartva © 2024 Telefonpressz Kft.